En tid sedan sist.

Rätt mycket har hänt sedan jag sist skrev här i bloggen. Bla så har jag börjat arbetsträna på Bodens Ridklubb och mockar boxar än så länge, då min söta lilla hjärna inte uppskattar förändring. Men att mocka boxar har jag i min ryggmärg, så det går finemang. Tills någon nämner att jag mockar fel. Då börjar jag att ransaka mig själv om hur jag kan mocka bättre. Hatar tydligen att göra fel så pass mycket uppenbart.
 
Annars så går jag mina dagliga promenader med Virus och undrar varje gång varför jag går så mycket med honom, förutom svaret är att han är en Cane Corso och vill ha sina turer, även om han inte går under om jag bara skulle gå. Men då motionen är min bästa medicin, så håller jag mig till den.
Men snart går vi in i en stressig december och för att vara lite negativ, så gillar jag inte december särlskilt mycket. På tok för mycket stress för min smak och förväntningar att allt ska vara så materiellt... 
 
Jag gillar när det är lugnt och alla mår bra. Ingen hets eller stress över rätt julbelysning, juldekorationer eller bästaste nyårsfesten.
 
///BernieB
 
 
Vanliga dagar | | Kommentera |
Upp