Som en gummiboll studsar jag fram och tillbaks 😃

Med en stor skopa sarkasm skriver jag detta. "Mina" läkare är jättebra samt professionella och jag uppskattar de så otroligt mycket. Men nu till problemet:

Jag misstänker att jag har allergi. Läste att det också kan göra en otroligt trött=mig. Hjärntumör kan också göra en otroligt trött. Men jag tycker att Klaus och jag har kommit så långt att vi kan leva med varandra.
Saken är den att jag tog allergimedicin, för att prova mot min rinnsnuva och nästäppa 24 timmar om dygnet. Körde den i 14 dagar. Jag hade energi och fria luftvägar i 14 dagar. Jag mådde med andra ord super!
Sedan tog medicinen slut och jag köpte inget nytt. Första dagen kom lite rinnsnuva. Andra dagen försvann de fria luftvägarna. Tredje dagen kom klubban och klubbade ut all energi.
Min slutsats är att jag nog är allergisk mot flera roliga saker.

Men nu har vi problemet. Allmänläkare skyggar när jag berättar att jag har en hjärntumör men att det är kuriosa jämnfört med mitt andra problem. Neurologen tycker att jag ska ta mina andra problem till andra specialiserade läkare och remitterar mig dit. 
Men jag bor i Boden och "min" neurologavdelning finns i Örebro. Det är lite omständigt och fel arbete att remittera mig till en allmänläkare för att få rätt allergimedicin.

Men men, ska väll ro detta i land med.
Mvh Rebecca B
Vanliga dagar | | En kommentar |
Upp