Bernie B

En liten blogg om mig, mina djur och mitt lilla liv

Åter igen så har det varit en lång tid sedan sist.

Kategori: Vanliga dagar

Men jag trivs bäst att skriva vid mitt skrivbord, som är hemma. Men sedan så har det varit full rulle i mitt liv sedan senaste inlägget, varav minst hälften har varit att inte komma under min glädje-ledsen nivå.
 
Visserligen var inte Prag-resan i november ledsamt, det var askul, men cellgiftbehandlingen hjälpte inte då och körde strålning hela december och januari i Uppsala, så då fick jag inte vara hemma under hela den tiden.  Samt hjärnan gillar inte strålning mindre än någon annat organ. Bland annat då den har väldigt lite svällrum när den börjar svälla av strålningen, så man blir väldigt trött och lätt illamående.
Men tillbringade Uppsala tiden med Peo, Kotte och mamma där vi gjorde utflykter när jag orkade.
 
Sedan var det dags för nästa cellgiftbehandling samt åka hem igen i slutet av februari, som gick ganska smärtfritt fram till juni månad, då kroppen sa "Nä, nu 'äcker det!" och gav mig pain från hell i underhudsfettet, typ, lagom till semestern. Dock hjälpte alvedon, så det var bra.
Sedan så var inte mina blodvärden bra alls, så jag fick skjuta fram kommande kur samt ta sju sprutor under sju dagar för att kickstarta produktionen utav vita blodkroppar. Dock så var ju mitt underhudsfett eller något arg på mig och det hjälpte inte att innehållet av dessa sprutor skulle in i underhuden... Men sprutplåster hjälpte väldigt bra och Peo hjälpte mig, så det var bra. Sedan väntade en vecka med mör kropp, pga påpörjad ny behandling med cellgifter och biverkningar av sprutorna.
 
Och så var det dags att göra MR den 14 juli samt träffa läkaren den 20 juli och jag flög ner, då SJ's natttåg är proppfyllda med fjällturister, så det fick bli flyget. Även upp fick jag lov att ta flyget pga åter igen fjällturister som tar upp hela natttåget...
 
Jag har kommit fram till att jag har lagt ut ca 18 000 kr på att resa tur och retur sedan operationen. Men har fått se många "fina" tågkupéer.

Fast efter det läkarbesöket, så var jag faktiskt piggare även om jag fortfarande har ont i underhudsspäcket runt magen, så jag kollade upp det och då läkarna inte kunde finna någonting fel på min mage, så började jag springa lite lätt med Virus när jag kom hem. Vilket var väldigt skönt och nu känns kroppen bättre efter en vecka med mindre medicin. Tar bara epilepsimedicin, för att risk för anfall...