Life of Billy!

 
En vanlig dag just nu för Derbes Hoss, Lillebror, Billie, Billy, Buse, Skithund, Trotjänaren, Slavarbetarn, Tjänstehunden eller kort och gott, Vapendragaren! Kärt barn har många namn.
 
Morgon rutin.
Vakna, se till att få komma ut snabbare på promenad än vad som lyckades dagen innan, komma in få mat och vatten, för att inte glömma mat-ritualen, då man alltid ska bli kommenderad att "-sitt!", *titta en i ögonen*, sedan ska matmor ställa ner skålen, *Titta i ögonen*, Matmor ska sedan säga *varså God!*, samtidigt som den bugande gestikulerar att maten är färdig att äta. Då får man äta maten! Om något inte görs tillräckligt tydligt, får de göra om hela proceduren, om man inte vill ha en gnällande schäfer som villl ha mat, men som inte fick den rätta ordern. 
(Här snackar vi om allvarlig tvångsyndrom!)
 
Efter det är det dags för att väcka Matte, då gäller det att ta sig in i det trånga utrymmet hon envisas med att ha, få så pass mycket uppmärksamhet att hon omöjligt kan missa vad man än tar ifrån henne. JACKPOTT för mobilen, sedan kommer vattenflaskan, pennor, inredningsdetaljer, (teckningar är att beakta, då hon tycks vara mycket befäst i dessa, testade en gång, aldrig mer), m.m. Ju mer hon rör på sig, motvilligt tar sig upp ur sängen och beodrar att man ska komma tillbaka med hennes tillbehör, dessto snabbare bör man springa ner för trappan.
Om något INTE föremål av värde kan hittas inom 2 sek, gäller det att ta första bästa föremål (Undvik teckningar) och springa för allt man är värd innan hon hunnit förstå att det man fick tag på, inte har något speciellt värde, men ju fortare man springer, dessto mer tror hon att det är utav värde och därmed tvingar upp sig fortare ur sängen!
Tips är vattenflaskor, då livslängden på flaskan förkortas lika mycket som tiden i sängen höjs.
 
När matte allt väl kommit ner äter man frukost med henne, använder man "Puppie-eye"-attacken, och då kan man få mycket gott från denna människa!
 
Efter det är det dags för promanaden. Då får man dra runt på henne, hålla skutan i kurs, bara för att i nästa stund gå fot och inte alls dra henne frammåt samr att hålla koll på henne när hon helt plötslig bara försvinner, helt ut ur synhåll, för att hon skulle kolla en sak.
Hämta upp koppel, vanten eller vad det än må vara som hon kan bestämma sig för att "tappa" helt plötsligt och sedan be att man ska ge den till henne igen.
Bästa minnet var när det var meter djup snö ute och gång på gång kastade kvinnan ut vantar eller koppel, ut i den djupa snön och beodrade en att hämta tillbaks den bortkastade föremålet, bara för att inse att när hon allt väl fått tillbaka det, att hon kastar ut den IGEN! Sedan att valmöjligheten att inte göra som hon vill, inte existerar, antar jag inte hör till historien. *Bitch, please...* Det rör sig nog om lite mer än bara tumör i det här fallet.
En period skulle man apportera varenda skräp-föremål som man stötte på ute i naturen! Kan inte påstå att det har varit lätt att växa upp med denna matte.
 
Dags för Morot!
 
Efter promenaden går hon och vilar, själv tar man och äter nästa mål mat, samma matcermoni som imorse. Efter det ligger man på bron och håller koll på gårdens alla djur, utom hästarna, de kan definitivt klara sig utan ens hjälp.. Ibland ska man vara budbärare åt henne, hämta och lämna värmekudden, någon filt, inte för att kvinnan är handikappad, kanske mentalt, men annars bekväm i andra ord.
 
Dags för Morot!
 
Ev titta på när hon håller på med sin svarta monster, kan hända något. Hon åker något varv på detta monster, ev en ridtur ut i följe av matmor, då får man hänga med och hålla koll på människan, för att sedan stänger hon in den i sin fålla och lugnet är åter ett faktum på gården.
 
Dags för Morot!
 
Kvällen, någon promenad, tittar på när hon eller matmor matar de stora monstren. Kan bli tvingad att testa på nya "tjänstehund" trix. Senaste var att öppna diskmaskinen.  Annars äta kvällsfika, reflektera över dagen som varit, bli trackaserad av henne, som varje gång hon upptäcker en, när man ligger stolt som bara en stor schäfer kan och blickar ut på vägen, ska hon gosa.
Mat enlig cermoni.
 
Dags för Morot!
Billie | | Kommentera |
Upp