Lingonrap i lingonskogen!

Startade dagen med att sova ut ordentligt. Har varit extra morgonpigg sedan jag slutade med mina stämninfgshöjande medicin. Vilket är rätt logiskt, då den nog gjorde extra trött och dåsig.

Kände mig dock rätt underlig dagarna direkt efter och klarade inte av att köra bil, då det kändes som om att hjärnan var fem steg efter i allt jag gjorde.
Men i torsdags så släppte även det och jag kände mig riktigt bra i huvudet. För att vara jag. Visserligen så är det inte perfekt, men hjärnan jobbar i synk med sig själv. Det vill säga att den motarbetade inte sig själv så fullt ut som innan.

Men åkte iväg och tittade på klubbens Rallylydnadstävling nybörjareklass efter frukost. Det såg riktigt kul ut och jag blev peppad att tävla med Virus i det.

Kände det när jag åkte bilen hemåt att det inte påverkade mig på samma sätt som innan jag slutade med min medicin. Hoppas att det är medicinens fel och inte att jag har en topp i mitt välmående.

Men jag och Virus for sedan iväg till Sävastberget för att plocka lingon. Märkte snabbt att jag lätt fastnade i att kolla om svamparna i skogen var ätliga eller ej. Men efter 45 min så snappade jag mig ur det spåret och började plocka lingon.
Virus lärde sig snabbt att orden
"-Åh, Lingon!"
Betydde att vi skulle fastna på den plätten i 5-10 min, så han höll ställningarna som bärplockarvakt mot vilda människor och lugna djur.
Fick ihop ca 3,5 l handplockade lingon, innan jag gav mig och gick hemåt.

Insåg efter ett tag att om man har otur, så kan man råka ut för något vilt djur, som är lite större och mer besvärliga än de i Närke. Lite mer massa och ev klor alt klövar..

Men procenten var på vår sida och vi slapp möta arga mödrar i skogen.

/// BernieB

Äventyrsset Black Edition!
Det blev minsann en del lingon från skogen :)
Sävastberget är rätt så fin nu på hösten, med alla dess färger!
Vakthunden spanar så att vi inte råkar gå på Sveriges big five.
Att gå två timmars promenad i skogen uppmuntras från Virus sida.
Vanliga dagar | |
#1 - - Madelene:

Vilka härliga höstiga bilder.

Svar: Tack så mycket =)
Rebecka B

Upp