Andra passet med SKIDOR!

 
 
Virus och jag åkte lite igår i snörusket. Gick väldigt bra då. Föll en gång då, vilket är otroligt lite för mig på skidor! I Vemdalen så var min vänstra höft alldeles blå efter alla mina omkullfallningar.
 
Men idag så körde jag tappert med stighud under skidorna uppför Gruvberget. Måste säga att stighud är min bästa vän. Dock är jag inte kompis med utför... Det går alldeles för snabbt och så gör stighuden det svårare att ha glid. Men som sagt kom jag uppför Gruvberget och var så stolt. Kände att jag kunde träna att åka utför lite, där det inte var så sluttande. Det gick inte framåt. 
Men jag traskade runt med mina skidor försedda med stighud och körde utför på 5 grader sluttning för att sedan traska upp igen till toppen. Virus tyckte att det var askul! Även polisen kom i sin helikopter och hovrade över mig en kvart, innan de for vidare. 

Sedan kom Peo på skoter och med en torr tröja. (Det var jobbigt att skida uppför berget). Sedan när jag skulle ner igen så insåg jag att jag inte gillade utför... Så stighuden fick sitta kvar. 
Peo undrade varför jag hade stighud utför och jag svarade att jag inte ville ha glidet. Peo undrade då varför jag hade köpt skidor. En fullt förståelig fråga.
Åkte sedan utför med stighud och föll säkert 15 gånger i snön. Sista gångerna fick jag lov att ta av stighuden, då jag fick tvärstopp mitt i farten och for framåt. Så utan min stighud att sakta av farten så föll jag lite till... Kan säga att min kära sambo fick lyfta upp trasan Rebecca de sista gångerna på skoterspåret på berget. Sedan tog jag av mig skidorna och gick ner den värsta backen till ett mer plant skidspår. Det gick super innan jag började röra benen lite och jag tappade balansen och föll bakåt den gången. Väl hemma insåg jag att jag borde börja åka på skidspåret att börja med och träna upp teknik och balansen.

Men Virus gillar skidorna i vilket fall :)

//Rebecca B
Vanliga dagar | |
Upp