Som en gummiboll studsar jag fram och tillbaks 😃

Med en stor skopa sarkasm skriver jag detta. "Mina" lĂ€kare Ă€r jĂ€ttebra samt professionella och jag uppskattar de sĂ„ otroligt mycket. Men nu till problemet:

Jag misstÀnker att jag har allergi. LÀste att det ocksÄ kan göra en otroligt trött=mig. HjÀrntumör kan ocksÄ göra en otroligt trött. Men jag tycker att Klaus och jag har kommit sÄ lÄngt att vi kan leva med varandra.
Saken Àr den att jag tog allergimedicin, för att prova mot min rinnsnuva och nÀstÀppa 24 timmar om dygnet. Körde den i 14 dagar. Jag hade energi och fria luftvÀgar i 14 dagar. Jag mÄdde med andra ord super!
Sedan tog medicinen slut och jag köpte inget nytt. Första dagen kom lite rinnsnuva. Andra dagen försvann de fria luftvÀgarna. Tredje dagen kom klubban och klubbade ut all energi.
Min slutsats Àr att jag nog Àr allergisk mot flera roliga saker.

Men nu har vi problemet. AllmĂ€nlĂ€kare skyggar nĂ€r jag berĂ€ttar att jag har en hjĂ€rntumör men att det Ă€r kuriosa jĂ€mnfört med mitt andra problem. Neurologen tycker att jag ska ta mina andra problem till andra specialiserade lĂ€kare och remitterar mig dit. 
Men jag bor i Boden och "min" neurologavdelning finns i Örebro. Det Ă€r lite omstĂ€ndigt och fel arbete att remittera mig till en allmĂ€nlĂ€kare för att fĂ„ rĂ€tt allergimedicin.

Men men, ska vÀll ro detta i land med.
Mvh Rebecca B
Vanliga dagar | |
#1 - - Fröken Rödlök:

Hejsan!
Vi Àr tre tjejer som driver ett projekt ihop som heter Fuck Cancer - för unga vuxna. Vi brinner verkligen för att hjÀlpa och genom att skriva om olika cancerformer, samla in pengar till ungcancer.se, berÀtta om hur cancern pÄverkat mÀnniskor, intervjua drabbade unga och deras anhöriga sprider vi budskapet som ungcancer.se har.
Vi vill att organisationen skall fÄ mer uppmÀrksamhet dÄ vi vet att dom gör ett bra arbete för er som drabbats. Anledningen till att vi skriver till dig Àr för att vi undrar om du skulle vilja vara med i en intervju i vÄra bloggar?
Vi intervjuar cancerdrabbade unga vuxna för att dom skall fÄ berÀtta sin historia samtidigt som det görs reklam om dig som person och ung cancer. Varje söndag publicerar vi alla tre intervjuerna i vÄra kanaler (bloggar och instagram) för att som sagt uppmÀrksamma er hjÀltar som kÀmpar samt organisationen.
Skulle du vilja vara med? SKicka ivÀg ett mail till kontakt@frokenrodlok.se isÄfall sÄ berÀttar vi mer =)

Tack pÄ förhand!
Mvh Marica www.frokenrodlok.se,
Jennifer www.missjennifer.se
Becka www.beckalindhe.se

Upp