Kom på gammalt groll

Precis när de hittat tumören, sa en läkare (Nämner inga namn! Bosse skulle bara bli sur) lugnande till mig att de säkert kunde föra in ett rör via näsan och upp till tumören och suga ut tumören, hjärnsubstans är ju vidare känt för att vara mjukt.

Man kan ju fråga Bosse vart röret tog vägen och hur ett gigantiskt ärr rakt över hjässan plötsligt kom in i planen?! ;)

Sedan kan jag inte heller säga att jag är normal när jag pratar med mina läkare!
Som första gången jag träffade Guran och efter ett tag frågade hur vi skulle få ut tumören, om Bosses plan om att suga ut den höll?!
Guran;
-Nä, vi kommer göra en klassisk hästsko-snitt! (samt gestikulerade med händerna vart den skulle hamna.. Det var då jag insåg att det riskerade att få landningsbana!)
Rebecka: - Men då rakar du väll bort allt hår?!
G- Nä... Det är onödigt, så det gör vi inte :)
R- Men då blir det ju Landningsbana!!!! D: D:
G- Ok?! och problemet är?
R- Jag får en LANDNINGSBANA mitt på huvudet!!!! D: D:

Sedan ni som följt mig vet om den diskussionen angående håret som jag hade med Guran innan operationen.
Men han löste det hela med att lägga snittet slingrande över hjässan, ett hårlöst diadem, som lätt kunde döljas om jag la håret bakåt!
Nu efteråt förstår jag att han lyssnade lite på mitt önskemål, att jag inte ville ha en landningsbana, då jag inte har sett någon med samma ärr.
Vanliga dagar | | Kommentera |

Le Muppet show!

Fick måla idag hos kuratorn, med de lugnande orden "Det behöver inte vara fint, jag förväntar mig inte någon tydlig bild!". Meningen är att man ska med hjälp av bilden förklara sin situation, sedan tror jag också att någon bildtolk kommer tolka bilderna, för att som jag tolkade det så, så skulle jag tänka till vilken färg jag valde, vilka figurer jag gjorde. Jag fick måla streckgubbar om jag nu kände för det.

Varnade henne att jag inte kan teckna normala bilder, utan de är oftast "oseriösa" karikatyrbilder och jag var inte på humör för att teckna, utan ville ta upp en del saker. När folk ber mig måla något, när jag inte vill, brukar bilderna sakna allt med seriösitet att göra... Hon tog varningen med en nypa salt först.
Det blev en karikatyr bild á lá Rebecka..

Sedan gick vi igenom alla mina tecknade bilder från Ipaden och hon behöll bilden jag tecknade.
 
Typ sådan bild fick hon, fast ritad med vaxkritor..
Teckningar, Vanliga dagar | | Kommentera |
Upp