Vad gör man när man vet vad man vill, men man har en sak i vägen.

 
Som sagt så vet jag vad jag vill. Har haft flera backup plans, men varenda gång jag är påväg framåt, så kommer livet och biter mig i baken. När jag allt väl fått iordning på mitt skit, så fick jag veta att jag hade hjärntumör och det ställde till med rätt mycket. Tills jag träffade min sambo, fick bättre support på att våga sig på motgångarna igen och när mitt tal som varit en stor brist under 5 år börjat repat sig efter mycket pusch och träning, samt att jag klarar av 75% jobb ifrån 0% jobb och stress, så fick jag veta att min hjärntumör varit aktiv igen och att jag ska operas igen. Vilket suger. Intte själva behandlingen. Jag kommer få ligga på en säng dagarna i ända, titta på så mycket dator/tv som jag vill och när operationen görs, så får jag nog sova. 
 
Men jag kommer få samma besvär igen antagligen och männikors oro över det hela tynger ner mig, då jag inte har någon som helst makt i detta. Förutom att vägra vård. Men då kan man fundera vem som är dum här.
 
Men det är inte problemet, utan tiden är mitt problem samt mina "höga” mål. Jag har inte tid att vara sjuk. Än mindre med en hjärntumör och dess bagage. Jag vill göra det jag vill, vad det nu må vara. 
Jag vet att jag trivs mycket bra med hästar och allt slit och urvridna muskler som kommer med i paketet. 
Men jag jobbade på bättre innan jag fick veta att det bara var en tidsfråga innan det var dags för operation igen...
 
Mitt liv suger ibland, måste jag medge. Men bara på typ 1% utav mitt liv. Resten är rätt mycket toppen.
Hjärnhelvetet, Vanliga dagar | | Kommentera |

Allmänt

När jag läser waranskötare på en vårdcentral, så tänker jag inte på medicinen i första hand, utan den gigantiska ödlan och ser framför mig hur de har ett par varaner gåendes i korridoren med några waranskötare springandes runt och gör vägen fri eller bara sköter om varanerna.


Men det är jag det.

Vanliga dagar | skötare, varan, waran, ödla | | Kommentera |

Lite mindre med energi.

Efter att ha haft oförskämt mycket "energi", så nu har någon förkylning kommit ifatt mig och det suger hårt. Är löjligt fjantig vid förkylning. Men efter att marsvinen flyttade till min moster, så har jag och Peo rest och hela februari i princip. Först marsvinen en helg till Örnsköldsvik, sedan Uppsala/ Stockholm/Örebro, åka skidor i Kåbdalis, Östersund en helg och så blev det Örebro sista helgen i februari. Det sammanfattar typ februari och januari. Fullt upp på resande fot.
 
Sedan på allt så vill Guran operera mig igen, vilket är lugnt för min del. Han med hans kollegor har lite mer koll än vad jag har på det hela hjärnkirurgi.
 
Så det är nog ganska naturligt att jag har lite mindre energi. Dels för att jag har haft rätt mycket full fart, inte varit sjuk eller tagit "återhämtningsdagar" förutom helger. Men nu har nog jag fått en förkylning som ville bryta ut efter att jag sprang förra måndagen, tillsammans med Virus.
 
Men jag går även och väntar på att snön ska smälta, av någon lustig anledning... Är för van med gamla vanor från Närke. Där det blir vår i mars och inte i maj här i norrbotten. Men får väll dras med vårvintern ett par månader till. 
Det är en nackdel med mig när jag väntar på något. Jag blir inaktiv och mållåser mig på "fel" datum...

Har i skrivande stund totalt glömt bort att två släktingar fyller år i mars. Min lillasyster och min mormor. Tror att det är de som fyller i mars... Lite pinsamt :I
Vanliga dagar | | Kommentera |
Upp