När man inte riktigt prioriterar sin blogg...

Nu har jag inte prioriterat min blogg och nu när jag sitter här igen och skriver, så lyssnar jag på den inte så uppmuntrande musikalen Sweeny Todd. Det är inte alls så uppmuntrande. Ska lägga till att jag jag hade lite dispyter med Virus som vanligt på våran promenad i våra hundmöten...
 
Kan ärligt säga att han är rätt anti andra hundar och hans små utfall mot andra hundar är rätt tröttsamt efter 3 månader i Boden. Kan inte säga att det har blivit något mildare.
 
Lägger in en bild på flickorna, som ett muntert inslag i detta en så länge negativa inlägg.
 
Har i vilket fall försökt piska igång mina systrar med att ta sina hundar på utställning, så de kan bli bedömda, något som ingen av mina hundar har kunnat göra, då de saknat en testikel i rätt plats... Men nästa hund ska jag inte bestämma, utan det överlåter jag till Peo, då mina tydligen ska sakna saker och vara lite mindre hela i sina kroppar.
 
MEN, som jag skrev Men Virus är rätt bra när jag har med hans leksak på våra turer eller när vi är på klubben och tränar, så är han helt inne i oss och kampleksaken. Så jag kanske får ta och försöka ta min skadade hjärna och försöka komma ihåg att Virus är en underbar hund, när jag har leksaken i handen och att är mycket enklare att hantera då för lilla mig.
 
Ska i vilket fall till Örebro på onsdag och så blir det besök hos läkaren på fredagen, vilket ska bli skönt och kul. Jag är nog en av få som tycker att det är kul att träffa sin läkare. Därav att jag har kvar honom och att bor i Boden. Han är en gammal räv i spelet och kan sitt skit och jag ställer off-topic frågor, som han kollar över glasögonen när han svarar som om han funderar om inte det var hjärnan som operarades bort och inte tumören. 
Men nere i Örebro så ska jag hänga med mor i hennes lägenhet och så blir det helgen på gården med far, med lite jakt på schemat. Får inte glömma bort att ta med mig mina hörselskydd ner bara.
 
//BernieB
 
Marsvinen, Vanliga dagar, Virus | | Kommentera |

Måndag igen

Så nu är semestern slut och jag får ta och börja blogga igen då.

Jag tror att från början så hade jag och Peo 10 platser och aktiviteter att utföra under vår semester, men efter lite tänkande så blev det bara 2 platser och så fullföljde Peo sitt mål om att gå 4 mil i veckan under hela hans semester.  
Vi prioriterade en lugn semester efter en något händelserikt år.

Så vi åkte först till Regnsjö i Hälsingland, till mina morföräldrar och hängde där i 6 dagar, med lite små enkla aktiviteter och promenader.

Sedan åkte vi till Tandsbyn i Jämtland, där Peos mor bor och var där i 7 dagar. Höll oss till enklare aktiviteter och hade det trevligt utan stress. Fick en väldigt bra marsvins-skötare i Tandsbyn och Macarena och Pepper fick sig en ny kompis.

Vi åkte visserligen hem förra söndagen, men valde att inte blogga så länge som Peos semester fortfarande gällde, då jag tycket att det är trevligare att inte sitta vid en dator och fundera om vad man har gjort om dagarna.

Men snart är hösten här i vilket fall, vilket kommer att bli mysigt. Med gulnande löv, mörkare kvällar och lite frost i luften. Det är min typ av årstid om jag ska vara ärlig. Så blir det även att fiska och jaga småviltet.

Tog det riktigt lugnt idag. Gick med Virus på hans promenader och hängde lite framför datorn utan någon större framgång på fantasi.

 

När Peo kom hem så gick vi en liten promenad tillsammans med Virus och eftersom vi gick förbi en hallonbuske med väldigt fina bär, så var jag klart tvungen att plocka hallon. Grabbarna fick gott vänta medan jag plockade.

 

Tittade på Team America för att vila våra sinnen med lite enkel underhållning.

 

///BernieB

Vanliga dagar | | Kommentera |
Upp