Promenad med Eliten

Människan i mitten är jag, ifall det skulle undgås att det står en tjej bland hundarna, under morgonens promenad på midsommardagen. Bild tagen av morfar.
 
Jag skrev tidigare en bra text, men appen krånglade och texten försvann... Men får göra ett nytt försök.
 
Kan meddela att jag sover bättre varm än sval. Men det är nog bara en hypotes än så länge. Jag har inga konkreta bevis om det i vilket fall. Kan även vara en slump.
Men igår böt jag ut min svala pyjamas till min Ove pyjamas. Den heter inte Ove egentligen, utan det står Love på hela den, men det är mycket roligare med Ove så att den numer är min Ove- pyjamas.
 
Men tillbaka till tråden. 
Så jag sov med min varmare pyjamas och jag vaknade inte hundrasjuttiofem gånger klockan 6 imorse, utan det var nog klockan 8 när jag vaknade. Och jag känner mig piggare än vad jag har känt mig från måndags till igår kväll. 
Min nuvarande pigghet kan också vara från igårkväll, när jag tänker efter lite.
 
Men men, vad gör det. Känner mig bättre och jag har min fula glasögon på mig!
 
/// BernieB
 
 
 
 
Billie, Hundarna, Vanliga dagar, Virus | | Kommentera |

Sen kväll med mig

 
Ska inte klaga, då jag lever och än så länge frisk med biverkningar. Det skulle kanske vara skönt med tips från andra hjärntrötta, att veta hur de gör för att orka med mer i vardagen.
Fast dock så ska jag nog börja med att sluta spela så mycket spel som jag gjort och så måste jag försöka ha fasta rutiner igen. Nackdelen är dock att om jag slutar med mina rutiner i bara några dagar så har jag svårt att anpassa mig tillbaka till min vardag och man blir så jäkla trött att man nästan blir deprimerad, vilket är lite otäckt i efterhand. Sedan så har jag mitt triumfkort att jag inte kommer ihåg så mycket av det i efterhand, förutom att jag nu har upprepat det så pass många gånger att jag vet att jag inte är på tå x-antal dagar i veckan.
 
Förr så tyckte jag att folk hittade på att jag var tröttare, av den enkla anledningen att jag inte kom ihåg det. Dock så vet jag fortfarande inte om de hade rätt, för att i min värld så tycker jag att jag var jätte aktiv, pigg och alert varje dag. Fast i min värld så är livet alltid glatt och ingenting är omöjligt, så länge man har de rätta verktygen.
 
Sedan så stammar jag inte heller i min värld.
 
/// BernieB 
Vanliga dagar | | Kommentera |
Upp